Legutolsó adásunk

ÁlomÉpítők - Extra

Kiemelt partnerünk

Álomépítők hírek, események

alomepitok_hir_3

Az ÁlomÉpítők csodát varázsolt a Tancsa családnál - 2010.09.23.

Nemcsak a lakásokat, hanem az álmokat is újjáépíti a Viasat 3 csapata, az ÁlomÉpítők. A három műsorvezető arra vállalkozott, hogy kilátástalan sorsú családoknak adjon új reményt Elsőként a csodálatra méltó, de rengeteg megpróbáltatáson átesett Tancsa családnak segít.

A műsorvezető Nagy Sándort (34) mélyen megérintették Tancsáék története.

- Az emberek nem is gondolnák, mennyien vannak, akiknek valóban csak a csoda az egyetlen esélyük. Na meg mi! - mondta műsorvezető.

- Ezeknek a családoknak van egy mindennél nagyobb kincsük, a szeretet. Ehhez képest igazán csekélységnek tűnik a segítség, amit mi adhatunk - magyarázta Kate Endresz-Roberts (39), az angol származású lakberendező, aki az új otthonok kivitelezéséért felel.

Az építési munkák kivitelezését egy görög származású fiatalember, Ziszidisz Nikosz (28) vezényeli le, aki nagyon élvezi a feladatát.

- Szakmai szempontból igazi kihívást jelent egy-egy lakásátalakítás. Emberileg pedig nagyon sokat tanultam arról, hogyan kell összetartani, és bizakodónak maradni a legnehezebb időben is. A kezdeményezéshez csatlakozott a Blikk Napraforgó programja is, amelynek célja a tehetséges, ám nehéz sorsú gyermekek támogatása.

A hír forrása: www.blikk.hu

 

Copyright © 2019 - ÁlomÉpítők