Legutolsó adásunk

ÁlomÉpítők - Extra

Kiemelt partnerünk

Álomépítők hírek, események

alomepitok_hir_4

Tancsa Peti egy nappal adás után hunyt el - 2010.09.28.

Üresen árválkodik Peti kuckója, mert kis lakója már soha többé nem tér haza. Tancsa Peti hosszú és hősies küzdelem után végül örökre megpihent, mindössze egy nappal azután, hogy sorsáról értesülhetett az ország.

- Péntek éjjel lett rosszul Peti, és néhány órával később már itt hagyta ezt a világot - mondta az összetört édesapa, aki mindig nagyon ügyelt arra, hogy beteg kisfia sohase lássa őt sírni.

Az orvosok tehetetlenül álltak a végzetes kórral szemben, és a szülők is csak a csodában reménykedhettek. A vidám kisfiú izmai egyik napról a másikra sorvadni kezdtek, és a hatalmas, őszinte gyermekszemekbe beköltözött a végtelen szomorúság. A szülők, Zsuzsa (33) és István (36), csakúgy, mint Peti testvérei, Milán (11) és Balázs (8), bármit megtettek volna, hogy a pici és egyre erőtlenebb fiúcskát újra mosolyogni lássák.

Ekkor jöttek az Álomépítők, a Viasat-3 új műsorának a csapata, akik nemcsak új otthont teremtettek a család számára, de ennél sokkal fontosabb ajándékot adtak: egy utolsó közös nyaralás élményét.

- Amikor nyaralni mentünk, még nem sejtettük, hogy ez lesz az utolsó olyan lehetőségünk, amikor még együtt lehetünk a kisfiunkkal, és mosolyogni láthatjuk. Peti elment, nem jön vissza többé: már soha többet nem ölelheti át édesanyját gyenge kis karjával, nem rúg többé gólt a sportpályán, amely kifejezetten neki készült. Nekünk már csak ezek az utolsó boldog emlékek maradtak, amelyek most mindennél többet jelentenek számunkra - mondta az édesapa.

Az Álomépítők egyik műsorvezetője, Ziszidisz Nikosz (28) arról beszélt az adásban, hogy amikor látta Petit, amint a fejére húzza a takarót a saját kis zugocskájában, érezte, a kisfiú tényleg hazaérkezett. Sajnos azonban csak néhány napig élvezhette Peti a számára készült kis kuckót, a hatalmas, szomorú szemű kisgyermek most már örökre gyermek marad.

A hír forrása: www.blikk.hu

 

Copyright © 2019 - ÁlomÉpítők