Legutolsó adásunk

ÁlomÉpítők - Extra

Kiemelt partnerünk

Álomépítők hírek, események

alomepitok_hir_5

Csodát tettek az ÁlomÉpítők Kemencén - 2010.10.01.

Sóstófalva - Kemence - A keserű könnyek helyére nehéz vállalkozás gondtalan mosolyt csalogatni, ám az ÁlomÉpítőknek sikerült! A csapat a Sóstófalván élő, kilenctagú Újpál család segítségére sietett, miután egy csaló miatt elveszítették otthonukat.

- Ötmillió forintért, részletre vettük a házat - mesélte Éva (36), aki számára hét gyermeke a világ legnagyobb csodája. - Aztán egy napon kiderült, hogy a házon banki hitel van, amelyet az előző tulajdonos nem fizetett ki. Egyetlen fillérünk sem maradt, nem tudtuk volna kifizetni az adósságot, ezért a bank úgy döntött, elárverezi a házunkat. Minden reményünk szertefoszlott, és egy csapásra földönfutóvá váltunk a picikkel.

Újpálék nem adták fel, ám helyzetük reménytelennek látszott. Szerencsére az ÁlomÉpítők csapata úgy döntött, addig nem nyugszik, amíg a szülők és a lurkók végre gondtalanul nem örülhetnek egymásnak.

Kate, az angol származású lakberendező kikérdezte a gyerekeket legtitkosabb álmaikról, hogy elkészíthesse a kicsik számára legtökéletesebb szobát. Nagy Sándor műsorvezető az édesanyát faggatta, s fény derült egy szörnyű családi tragédiára is, amelynek során Gergő (13) fiuk majdnem odaveszett.

- Kimásztam a járókából, és magamra borítottam a tűzhelyen készülő levest - mesélte Gergő, aki eddig 13 műtéten esett át.

Újpálék szóhoz sem jutottak, amikor megtudták: a Balatonon nyaralhatnak, amíg elkészül az új otthonuk. A kiszemelt ház az ország másik végén, Kemencén volt, és kezdetét vette a megfeszített munka, amelyből a falu lakói is kivették a részüket.

A hír forrása: www.blikk.hu

 

Copyright © 2019 - ÁlomÉpítők