Legutolsó adásunk

ÁlomÉpítők - Extra

Kiemelt partnerünk

Álomépítők hírek, események

alomepitok_hir_8

Öt gyereknek varázsoltak új otthont az ÁlomÉpítők - 2010.10.25.

A legjobbkor jött a segítség Harcsás Veronikának (35) és öt gyermekének, akiket egyetlen szó nélkül hagyott el az édesapjuk.

- Akár egy rossz filmben, úgy történt minden - idézte fel keserűen Veronika. - Túl magas volt a férjem telefonszámlája, így feltárcsáztam a leggyakrabban hívott számot. Elállt a lélegzetem, amikor a vonal másik végén a legjobb barátnőm szólalt meg.

Veronika férje lelépett a szeretőjével, hátrahagyva gyermekeit és a temérdek adósságot. Egy évvel később a volt férj közölte, lemond öt gyermekéről, soha többé nem óhajtja látni őket. A legnehezebb pillanatban anya és gyermekei segítségére sietett a VIASAT3 Álomépítők csapata. A három műsorvezető nyomban nekilátott, hogy új otthon és reményt teremtsen az elkeseredett és csúnyán cserben hagyott család számára.

A csepeli önkormányzat által felajánlott nagyobb lakást újították fel és rendezték be nekik. Balázs (6) és Peti (8) szobája igazi focista birodalom lett, a két nagyobb srác, Csabi (11) és Andris (14) pedig egy legókkal és extrém sportokat idéző képekkel dekorált lakosztályba vette be magát. A legkisebb királykisasszony, Iza (1) hercegnőhöz méltó, rózsaszín rezidenciát kapott. Az édesanya pedig végre saját szobában hajthatja álomra a fejét.

A hír forrása: www.blikk.hu  
 

 

Copyright © 2020 - ÁlomÉpítők