Legutolsó adásunk

ÁlomÉpítők - Extra

Kiemelt partnerünk

Álomépítők hírek, események

alomepitok_hir_9

Kutricából mentették ki Éváékat az ÁlomÉpítők - 2010.11.08.

Kicsinosított disznóólban élt hét évig Kiss Éva lányával, Szandival. Lakhelyüket Ócsanáloson elvitte az árvíz, de a takaros kutricában boldogok voltak, míg ki nem derült: Éva nagybeteg. Ám jött áldás is, az Álomépítők csapata új házzal lepte meg őket.

- Ócsanáloson egy ismerős házában laktunk, amit elvitt a víz - kezdi a tragédiák sorát Éva. Egy barát adta nekik a disznóólként szolgáló tíz négyzetméteres épületet, amiből Éva és lánya, Szandi takaros otthont varázsolt: zuhanyzót, konyhát építettek.

- Egy ágyon osztozunk, de legalább közel vagyunk egymáshoz - vallja az anya. A kutricában is boldogan éltek, de tavaly Évánál daganatot találtak. Szandi ápolta anyját, aki nem adta fel a küzdelmet. Most sugárkezeléseket kap, úgy néz ki, meggyógyul.

Ekkor talált rájuk a Viasat3 Álomépítők című műsorának csapata.

- Olyan szeretetet sugároz ez a kis család, ami mindenki szemébe könnyeket csalt - mondta Kate Endresz Roberts belsőépítész.

Az építők soha ilyen lelkesen nem láttak munkához, pedig nehéz dolguk volt: másik házat keresni és még azt is újjávarázsolni. Éváék ez idő alatt Tapolcán pihentek, életükben először jutottak el kettesben üdülni.

- Óriási kihívás volt. Sokat adtunk, de többet kaptunk - vallja Ziszidisz Nikosz, az ÁlomÉpítők kivitelezője.

Az új házban hatalmas kert, külön szoba várja őket.


A hír forrása: www.borsonline.hu

 

Copyright © 2019 - ÁlomÉpítők