Legutolsó adásunk

ÁlomÉpítők - Extra

Kiemelt partnerünk

Álomépítők riportok

ÁlomÉpítők3 - ASSA ABLOY

ÁlomÉpítők3 - ASSA ABLOY

Kinek a kulcsa nyitja az Álomépítők3 házakat?

Interjú Ónody Csabával, - az Álomépítők 3. évadjának zármegoldásait biztosító - ASSA ABLOY Hungary Kft. ügyvezetőjével.

Miért döntöttetek úgy, hogy támogatjátok az Álomépítők műsorát?

Velem együtt kollégáim közül többen is nézték a műsor előző évadait, és egy beszélgetés alkalmával megfogalmazódott bennünk a gondolat, hogy mi is szeretnénk hozzájárulni a bajba került családok megsegítéséhez! Úgy gondolom, hogy felelős vállalatként kötelességünk felkutatni és élni azokkal a támogatási lehetőségekkel, ahol valóban nagy szükség van rá. Az Álomépítők azért is bizonyult remek választásnak, mert így saját szakértelmünket és záripari megoldásainkat is a rászorulók megsegítésének szolgálatába állíthattuk.

Hogyan reagáltak a kollégák a támogatás hírére?

Öröm volt látni a munkatársaim lelkesedését, ahogy tudásuk és kreativitásuk legjavát igyekeztek bevetni annak érdekében, hogy olyan speciális eszközökkel támogassuk a családokat, amelyek - nem csak adomány jellegük révén, hanem - egyedi funkcionalitásuknak köszönhetően valóban javíthatják életkörülményeiket és megkönnyíthetik mindennapjaikat.

Pontosan mivel foglalkozik az ASSA ABLOY Hungary?

Már több mint 12 éve forgalmazunk itthon zár- és biztonságtechnikai termékeket a svéd székhelyű ASSA ABLOY multinacionális vállalatcsoport magyarországi leányvállalataként. Elsősorban viszonteladói partnereinken keresztül értékesítjük megbízható zármegoldásainkat, de a honlapunkon keresztül bárki rendelhet tőlünk biztonsági zárbetét vagy fúrás- és marásvédett lakatokat otthoni felhasználásra is. Szállodai beléptető rendszereinket és széfeinket többek között olyan elegáns szállodaláncok választották az elmúlt években, mint a Marriott, illetve a Four Seasons Hotel. De nem csak szálláshelyeknek kínálunk beléptető és azonosító rendszereket, hanem irodaházaknak és ipari létesítményeknek egyaránt. Emellett az egyszerűbb ajtóbehúzóktól kezdve egészen a főkulcs-rendszeren át a bonyolultabb zármegoldásokig minden megtalálható a termékpalettánkon. Felelős vállalatként a hazai szakmai környezet előmozdításért is sokat teszünk, ezért rendszeresen szervezünk akkreditált továbbképzéseket, és tartunk előadásokat a Budapesti Műszaki Egyetem kurzusaihoz kapcsolódóan.

A jövőben is terveztek hasonló támogató akciókat?

Igen, remélem jövőre is lehetőségünk lesz hozzájárulni az Álomépítők által kiválasztott családok életének jobbá tételéhez.

 

Copyright © 2019 - ÁlomÉpítők