Legutolsó adásunk

ÁlomÉpítők - Extra

Kiemelt partnerünk

Álomépítők videók, ajánlók

ÁlomÉpítők Extra

video_alomepitok_extra

ÁlomÉpítők - Extra

Melinda, a rákkal küzdő anya és családja egy 21 nm-es lakásban a napfénytől teljesen elzárva élt eddig. Az ÁlomÉpítők a Quimby énekesével kiegészülve újra csatasorba állnak. ÁlomÉpítők extra adás.

ÁlomÉpítők 3.évad adások

video_alomepitok3_6_adas

ÁlomÉpítők3 - 6. adás, Kismaros

A Horváth család mindhárom gyermeke magában hordozza a gyógyíthatatlan betegséget okozó gént, az izomsorvadás okozójának génjét. Nagy valószínűséggel mindhárman kerekesszékbe fognak kényszerülni. Most is elkell az ÁlomÉpítők segítsége.

video_alomepitok3_5_adas

ÁlomÉpítők3 - 5. adás, Bugyi

Éva több mint 10 éve egyedül neveli gyermekeit, egyik fia Bence hallás és látássérült. Sőt nemcsak gyerekeiről hanem szüleiről is neki kell gondoskodnia. Az ÁlomÉpítők ezúttal is a segítségükre siet.

video_alomepitok3_4_adas

ÁlomÉpítők3 - 4. adás, Budapest, Wekerle telep

Ádám nyaktól lefele mozgásképtelen, lélegeztetőgép tartja őt életben. Ahhoz, hogy otthonában mindenhova odaférhessen a lélegeztetőgéppel komoly átalakításokra van szükség. Az ÁlomÉpítők ismét segítenek.

video_alomepitok3_3_adas

ÁlomÉpítők3 - 3. adás, Ecser

Kati és Tamás hivatásos nevelőszülők. Saját súlyosan szívbeteg kislányuk mellett még három másikat is nevelnek. A legkisebbek hamarosan örökbe fogadhatók lesznek, de a szülők szeretnék, ha a család együtt maradna.

video_alomepitok3_2_adas

ÁlomÉpítők3 - 2. adás, Budapest, Rákoskeresztúr

A hitelek megemelkedése miatt elveszítette otthonát és egy apró mobilházba kényszerült három gyerekével a 17. kerületi család. A legkisebb fiú Vajk ráadásul súlyosan megbetegedett, az ÁlomÉpítők mindezt nem hagyhatják.

video_alomepitok3_1_adas

ÁlomÉpítők3 - 1. adás, válogatott helyszínek

Az ÁlomÉpítők ismét országos turnéra indulnak. A legújabb epizódok előtt kiválasztottunk két történetet az előző évadokból. Megtiszteltetés, hogy olyan gyermekeken tudtunk segíteni, akiknek kisétált az életéből szüleik egyike.

ÁlomÉpítők 3.évad támogatók

video_alomepitok3_tamogatok

ÁlomÉpítők3 - Támogatók

ÁlomÉpítők3 támogatóinak videói.
 
 

ÁlomÉpítők 2.évad adások

video_alomepitok2_10_adas

ÁlomÉpítők2 - 10. adás, Budakalász

A kilenc tagú család budakalászi ház teljesen leégett. A hat gyermeket családtagoknál és szomszédoknál helyeztek el. Az ÁlomÉpítők a segítségükre sietett és közös erővel újjávarázsolták a család régi otthonát.

video_alomepitok2_9_adas

ÁlomÉpítők2 - 9. adás, Tata

A legszebb karácsonyi ajándékot kapta a Rigó család péntek este. Az Álomépítők jóvoltából egy 150 négyzetméteres, négyszobás gyönyörű lakást vehettek át Tata új lakóparkjában.

video_alomepitok2_8_adas

ÁlomÉpítők2 - 8. adás, Budapest XIX. kerület

Ezúttal egy kispesti családdal ismerkedhetünk meg. Az ÁlomÉpítők újjávarázsolta az otthonukat, és a Helyi Téma munkatársai is kétkezi munkával, valamint ajándékokkal támogatták a rászoruló családot.

video_alomepitok2_7_adas

ÁlomÉpítők2 - 7. adás, Budapest XXI. kerület

Az ÁlomÉpítők ezúttal a Nappali Autista Otthon felépítésében segít ahol a 18 év feletti, már nem tanköteles autisták tölthetik a nappalokat. Az eredmény nem maradt el: a régi, kopott központra rá sem lehet ismerni.

video_alomepitok2_6_adas

ÁlomÉpítők2 - 6. adás, Gomba

Az ÁlomÉpítők ezúttal egy Gombán élő család aprócska házikóját újítja fel. Zsolt és családja a nehéz körülmények ellenére mindig vidám és boldog. Vérszerinti gyermekeik mellett olykor nevelőszülőként otthonukba fogadnak szerencsétlen sorsú árvákat is.

video_alomepitok2_5_adas

ÁlomÉpítők2 - 5. adás, Budapest XII. kerület

Egyik nehézség után a másikkal kellett megküzdenie Zsuzsának, aki beteg kislányával magára maradt, mert férje elhagyta őket. A nehéz helyzetben élő édesanyának és sorstársának az Álomépítők csapata segített.

video_alomepitok2_4_adas

ÁlomÉpítők2 - 4. adás, Székesfehérvár

Milán (11) levelet írt a legnagyobb titokban azoknak, akiknek munkaköri kötelessége az álomépítés. A mit sem sejtő család meglepetése határtalan volt, amikor megtudták: omladozó viskójukból hamarosan meghitt családi fészket varázsol az ÁlomÉpítők.

video_alomepitok2_3_adas

ÁlomÉpítők2 - 3. adás, Kunbaracs

Viviennek (18) szörnyű kórral kell szembenéznie. Egyszer már megoperálták, de betegsége sajnos kiújult. Amikor már úgy tűnt, minden remény elveszett, akkor érkezett meg a segítség, ami megváltoztatta a család életét.

video_alomepitok2_2_adas

ÁlomÉpítők2 - 2. adás, Budapest VIII. kerület

Újabb családon segít az ÁlomÉpítők csapata. Ezúttal Saroltának és négy gyerekének egy budapesti, Blaha Lujza térhez közeli otthon átalakításával adnak esélyt az újrakezdésre és egy boldogabb életre.

video_alomepitok2_1_adas

ÁlomÉpítők2 - 1. adás, Bajót

Idén elsőként egy olyan családnál építünk álmokat ahol már évek óta nincsen édesanya. A gyerekek nem sejtik, hogy valahol egy ház épül nekik, méghozzá az édesapjuk közelében.

ÁlomÉpítők 1.évad adások

video_alomepitok_9_adas

ÁlomÉpítők - 10. adás, Igal

Molnár Katalin és holland élettársa 11 gyereket nevelnek lakhatatlan körülmények között. Az ÁlomÉpítők csapata ezúttal is a segítségükre siet, ismét egy álom válik valóra.
 

video_alomepitok_9_adas

ÁlomÉpítők - 9. adás, Ónod

A Poós családnak mindenét elvitte az árvíz, nem sok reményük maradt az újrakezdésre. Szerencséjükre rájuk talál az ÁlomÉpítők csapata és egy teljesen új otthont varázsol számukra.

video_alomepitok_8_adas

ÁlomÉpítők - 8. adás, Újbarok

Szakáts Zita édesanyjával és két fiával egy omladozó házban él, szakértők szerint az egész épület hamarosan összeomlik. Zita jelenleg munkanélküli, kisebbik fia, Tamás pedig súlyos beteg, így önerejükből esélyük sincs egy új otthonra.

video_alomepitok_7_adas

ÁlomÉpítők - 7. adás, Ócsanálos

Kicsinosított disznóólban élt hét évig Kiss Éva lányával, Szandival. Lakhelyüket elvitte az árvíz, de a takaros kutricában boldogok voltak, míg ki nem derült: Éva nagybeteg. Ám jött áldás is, az Álomépítők csapata új házzal lepte meg őket.

video_alomepitok_6_adas

ÁlomÉpítők - 6. adás, Budapest, Óbuda

A kis Cosmin, alkatánál fogva nehezen birkózik meg az átlagos méretű emberekre szabott tárgyakkal és berendezésekkel. Az ÁlomÉpítők csapatának jóvoltából azonban ezt követően egy méretére szabott otthonban élhet tovább.

video_alomepitok_5_adas

ÁlomÉpítők - 5. adás, Budapest, Csepel

A legjobbkor jött a segítség Harcsás Veronikának és gyermekeinek, akiket egyetlen szó nélkül hagyott el az édesapjuk. A három műsorvezető nyomban nekilátott, hogy új otthon és reményt teremtsen az elkeseredett és cserben hagyott család számára.

video_alomepitok_4_adas

ÁlomÉpítők - 4. adás, Endrefalva

Ezúttal Edrefalvára látogatott az ÁlomÉpítők csapata, ahol egy iskolát mentett meg. Az intézmény az árvíz és a pénzhiány miatt szeptemberben nem tudott megnyitni. 147 gyermek maradt iskola nélkül.

video_alomepitok_3_adas

ÁlomÉpítők - 3. adás, Budapest, Margit körút

Andrea és férje Zsolt 5 gyermekével él a 2. kerületben egy 47nm-es, egyszobás lakásban. A lakás penészes, salétromos, befolyik a szennyvíz, mindenük szétrohadt, a ruháik is penészesek.

video_alomepitok_2_adas

ÁlomÉpítők - 2. adás, Kemence

A keserű könnyek helyére nehéz vállalkozás gondtalan mosolyt csalogatni, ám az ÁlomÉpítőknek sikerült! A csapat a Sóstófalván élő, kilenctagú Újpál család segítségére sietett, miután egy csaló miatt elveszítették otthonukat.

video_alomepitok_1_adas

ÁlomÉpítők - 1. adás, Tancsa család

Az ÁlomÉpítők arra vállalkozott, hogy kilátástalan sorsú családoknak adjon új reményt Elsőként a csodálatra méltó, de rengeteg megpróbáltatáson átesett Tancsa családnak segít.

 

Copyright © 2024 - ÁlomÉpítők