Legutolsó adásunk

ÁlomÉpítők - Extra

Kiemelt partnerünk

Az Álomépítők műsor

Az Álomépítők című produkcióban nehézsorsú, reményvesztett családok kapnak lehetőséget az újrakezdésre. A műsor készítői az egész országot bejárva kerestek olyan családokat, akiknek valóban jól jön a segítség.

A produkció célja, hogy nehéz helyzetben lévő családoknak segítsen, mégpedig úgy, hogy házukat, lakásukat élhetőbbé, szebbé varázsolja, adott esetben pedig teljesen új otthonnal ajándékozza meg őket. A fő műsorvezető Nagy Sándor, aki a Magyar Televíziónál kezdte pályafutását, majd kereskedelmi csatornáknál szerepelt különböző programok házigazdájaként. Segítőtársai Kate Endresz-Roberts, angol származású lakberendező, és Ziszidisz Nikosz, generálkivitelező.

Az Álomépítők című műsor megmutatja a nézőknek, hogy ha egy közösség tagjai összefognak a bajban, akkor egész családok sorsát változtathatják meg, visszaadva a lehetőséget és a reményt egy békés, boldog élethez. Az csapat kiváló szakemberei azon dolgoznak, hogy olyan otthont teremtsenek a műsorban szereplők számára, amely praktikus, mégis egyedi, megfelel az adott család igényeinek és saját egyéniségüket is tükrözi.

 

Álomépítők hírek, események

Legfrissebb 5 hír az ÁlomÉpítők műsorról.
alomepitok_hir_16

A Blikk is segített az ÁlomÉpítőknek - 2011.11.30.

A Blikk is segített létrehozni a Nappali Autista Otthont, ahol a 18 év feletti, már nem tanköteles autisták tölthetik a nappalokat. Az iskolákban ugyanis megfelelő férőhely híján csak a 18 év alatti rászorulók kapnak lehetőséget arra, hogy hasznosan töltsék el mindennapjaikat.

alomepitok_hir_15

Egy édesanyának és sorstársának segített az Álomépítők - 2011.11.17.

Egyik nehézség után a másikkal kellett megküzdenie Rolkó Zsuzsának, aki beteg kislányával magára maradt, mert férje elhagyta őket. A nehéz helyzetben élő édesanyának és sorstársának az Álomépítők csapata segített.

alomepitok_hir_14

11 éves fiú segített a családján - 2011.11.11.

Milán (11) apukája Afganisztánba akart menni, hogy végre igazi otthont teremthessen családjának, ám a kisfiú elintézte maguknak az álomházat. Levelet írt a legnagyobb titokban azoknak, akiknek munkaköri kötelessége az álomépítés.

alomepitok_hir_13

Otthonra lelt a nyolcgyermekes anya - 2011.11.04.

Végre saját szobában alhat Vivien(18), akinek fiatal kora ellenére szörnyű kórral kell szembe néznie. A lányt egyszer már megoperálták, ám a betegség kiújult. Amikor már úgy tűnt, minden remény elveszett, akkor érkezett meg a segítség, ami megváltoztatta a család életét.

alomepitok_hir_12

A csapat ezúttal egy gyerekeit egyedül nevelő asszonyon segít - 2011.10.27.

Sarolta négy gyermeke sokáig élt rettegésben az agresszív férj miatt, míg évgül az asszony nem bírta tovább nézni, hogy a férfi nem csak őt, de a gyerekeket is megveri, ezért velük együtt elszökött.


 

Álomépítők hozzászólások

Legfrissebb 5 hozzászólás az ÁlomÉpítők műsorhoz.